Den siste tiden..

Ja, hvor skal jeg begynnte? Livsgnisten har sakte men sikkert kommet tilbake de siste to ukene. Jeg er ikke lengre styrt av spiseforstyrrelsen i den grad jeg tidligere har vært. Jeg spiser jevnt når kroppen ber om mat, jeg går på aktiviteter via nav og Fretex(hadde 8 ukes jobbing hos fretex, mens jeg ventet på å komme inn i et aktivitetsprogram og kariere veiledning), og jeg klarer å holde en bmi på 19,6. Jeg har aktiviteter 4 dager i uken via Fretex og NAV, og den 5 dagen går jeg på Solli DPS til samtale. I helger, da sover jeg, spiser, slapper av osv. Jeg har alvorlig jernmangel da, et tomt jernlager. Det er en av bivirkningene mine med et kosthold som mangler jern, og en bivirkning av årevis med anoreksi og bulimi, må bare sparke meg selv i ræven til å ta jerntilskuddet jeg liksom skal ta hver dag. Er ikke alltid lett, når en har fått helt avsmak på alt som heter kosttilskudd. Jaja, det kommer seg! 

Ellers, så fokuserer jeg nå mye på et sunt(og noe usunt) ballansert koshold. Legen min råder meg til å spise ting som er bra for mage og forbrenning, jobber med saken, kan man si. Blir en del knekkebrød, egg, rødt kjøtt(det har jern i seg), en sjelden gang blir det nudler, corn flakes, skyr, annen yoghurt, melk, juice osv. Jeg klarer meg greit med et inntak på omkring 1850-2000, det går fremover med energinivået og jeg er nå begynt sakte med trening. Hei hvor det går, dere!! 

Her er og litt matbilder fra den siste tiden, gjengangere hos meg. Husk, dette er IKKE alt jeg spiser, jeg spiser gjerne 7 ganger om dagen, om ikke mer. Dette er bare for å gi en liten pekepinne på hva jeg spiser i løpet av en dag,  

Corn flakes med skummetmelk

Knekkebrød med mårpølse og skyr og bananCoco pops med skummetmelk

Toro spaghetti bolognese

Hjemmelaget pizza ala Rebekka

Pepsi max og skummetmelk

Eple med kanel

Knekkebrød med egg og banan

Pop corn

 

Hva tenker dere at dere vil lese om? Er det ok med matbilder iblant?

 

- Rebekka<3 - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

21, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 20 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og er for tiden under utredning for psykose. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits