You made my day

 

I dag startet dagen med pilates på fretex sitt hovedkontor i Bergen, skikkelig tung pilates, men veldig behagelig og gøy. Jeg elsker trening, i mange forskjellige former. Både behagelig, hardt men behagelig, og hard trening hvor du ikke kjenner hvor hardt du har trent før gangsperren kommer krypende dagen etterpå. På tirsdag etter trening var jeg bare litt sliten, men dagene etter så verket hele kroppen. Mens i dag, da følte jeg det under selve pilatestreningen at musklene ble godt brukt. 

Men, det jeg skulle frem til, var at jeg traff på helsesøster på den videregående skolen jeg gikk på i 5 år som jeg fullførte nå i Juni. Virkelig herlig, en god klem og en kort prat måtte til. You made my day, skulle jeg ønske at jeg hadde sagt der jeg stod å pratet med henne. Hun er en fantastisk dame, som jeg bryr meg veldig om og er blitt glad i. Glemte å gi henne bloggen min da, da jeg ikke vet om min eks psykolog har gitt den til henne. Tenker jeg skal sende henne den på en sms når hun har jobb mobilen med seg på jobb på onsdag eller torsdag, vil så gjerne at hun skal få se meg skrive slik jeg elsker å gjøre. Hun gjorde dagen min betraktelig bedre! Etter at jeg kom hjem, måtte jeg ta noen smilebilder med Web kameraet på min relativt nye pc:SMIL TIL VERDEN, SÅ SMILER VERDEN TILBAKE TIL DEG!!!! 

Ellers, så var jeg hos en av mine aller beste venner på dps i dag, har ikke sett henne på en stund nå, skikkelig bra slutt på en dag som ikke så like lys ut etter at jeg kom hjem og kjente på savnet av helsesøster. Herregud, jeg savner å se den damen regelmessig! Savner deg og, Liv-Randi!

Nå er det omsider helg, før en ny uke med Fretex aktiviteter med kjekke folk, må si jeg skal nyte denne helgen. Storesøster kommer hjem i morgen kveld og, etter 3 uker i Athen og 1 uke i Roma. Wæææ, det blir så kjekt! Hun  er virkelig verdens beste storesøster, utrolig god å ha i alle tilfeller. Tiden fremover med henne skal nytes! Helgen skal nytes! Vi blogges i morgen!

 

- Rebekka<3 -  

3 kommentarer

Anne-Helene

25.10.2013 kl.22:51

god helg søta

- Rebekka<3-

25.10.2013 kl.23:21

Anne: I lige så, vennen <3

27.10.2013 kl.01:15

Så fint at du har begynt å blogge igjen! :) Kanskje du kunne skrevet litt om schizoaffektiven din? Hvordan den går for tiden?

- Rebekka<3-

28.10.2013 kl.00:01

Anonym: Jotakk:) Ja, klart jeg kan det, skal se om jeg får mulighet til å skrive et skikkelig innlegg i løpet av uken.

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

21, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen scizoaffektiv også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits