Besøk fra Oslo

Hei, dere!

Først: tusen takk for koselige kommentarer i går på innlegget, og for kommentarer til dere som følger meg på recoveringnow på instagram som også likte og kommenterte på bilder. Tusen takk, det betyr mye! Og: tusen takk til alle mine gode venner og familie som støtter meg gjennom tykt og tynt, dere er gull verdt alle sammen!

Ellers, så spurte en veldig herlig jente: Mariell, men om hun kunne komme til meg i helgen. Så klart sa jeg ja, så da tok min vakreste Mariell flyet til meg grytidlig i morges. Jeg var vell på flyplassen i Bergen rundt 09.00 i morges, tidlig ute som vanlig, og ventet på at flyet skulle lande. Kjempe kos, lenge siden jeg har sett henne nå! Så, vi dro hjem til meg, først innom butikken, og deretter til sentrum for litt småshopping. Endte med en ny kjole til julaften(den var nydelig og utrolig skjønn), og hansker og sokker. Mariell, hun kjøpte litt mer, som jeg ikke husker alt av akkurat nå. Herlig dag, blir herlig resten av helgen også. Mariell blir til søndag morgen, så jeg får altså 2 døgn med henne denne helgen.

Jeg måtte da i går, sende en snill melding til veilederen min på Fretex og forklare hvorfor jeg ikke kunne komme i dag. Har vond rygg, og besøk av Mariell. Skulle vært å Fretex kl 10.00, men da var jeg på vei hjem fra flyplassen. Hvis du leser dette, min supre veileder: unnskyld :( Håper hun forstår!

Jaja, har en fin helg, jeg! Ønsker dere bilder i løpe av perioden min med sunt kosthold og trening? Er så vidt i gang med treningen, men skal melde meg inn på Sats i slutten av November. 

 

- Rebekka<3 - 

Ingen kommentarer

Mariell

08.11.2013 kl.17:52

<3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

21, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen scizoaffektiv også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits