Treningsplaner

Dagen startet med 50 min pilates og 5 min nedtrapping med avspenning, kjempe deilig. Har også hatt 25  min styrke men noen øvelser. Tenkte å lage meg et treningsprogram til jeg melder meg inn på Sats i slutten av måneden, en venninne har sagt at hun kan hjelpe meg. Håper det blir bra, for jeg vil så gjerne bli sterkere og mer fit. Alt jeg vil er å stramme opp kroppen, se litt bedre trent ut. Gleder meg! Frem til jeg får meldt meg inn på Sats, er planen å trene på Fretex sitt treningsrom en dag i uken på en treningsgruppe der, pilates om fredager, yoga om torsdager og styrke 2 dager hjemme. Og når jeg får startet opp på Sats, er planen å trene styrke der 3 dager, en dag på Fretex og så yoga og pilates. Samt å gå en del.

Legger ut bilder underveis om jeg er fornøyd med resultater, om jeg ikke er det så venter jeg med å poste bilder. Føler jeg ser ut som en slappfisk uten muskler, buhu!

 

Hvor mye trener dere? Og hva trener dere? Høres dette greit ut? Kom gjerne med tips til treningsøvelser og antall repetisjoner? Hadde hjulpet veldig!

 

- Rebekka<3 -  

3 kommentarer

flowershart

15.11.2013 kl.16:32

Høres bra ut! Går idrettslinja så får 10 timer trening på skolen, ellers trener jeg forskjellige sal-timer med styrke og kondisjon på treningsenter 3-5 timer i uka :)

Maria Aunmo

15.11.2013 kl.16:41

Oida, fin start på helgen da ihvertfall!:-)

20.11.2013 kl.20:42

Flink du er:) jeg har ikke trentpå lenge, men veldig lyst og begynne igjen. Mangler bare litt motivasjon.

Klem fra karen, som du var innlagt med for lenge siden

- Rebekka<3-

21.11.2013 kl.17:00

Anonym: Tusen takk! :) Jeg har ikke alltid like mye motivasjon, men den kommer vell mer og mer når jeg begynner skikkelig. Håper motivasjonen kommer for deg og:)

Klem, og jeg husker deg godt ja :) <3

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

21, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen scizoaffektiv også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits