A smile can hideFørst: tusen takk til alle som leste og likte innlegget i går, det krevde så mye av meg å skrive det jeg skrev, så åpent som jeg skrev. 

 

Ser dere det smilet ovenfor? Det bare gjemmer alt det vonde jeg bærer på, smil kan skule så mye. Jeg gjemmer meg bak at smil og en maske, som jeg tar på meg hver dag. Jeg ønsker så mye å ha det bra, at jeg lurer meg selv til å tro på det. Men, så sprekker boblen jeg lever i, da kommer plutselig alt det vonde innpå meg før jeg vet ordet av det. Jeg er så sliten og lei, lei av å være syk. Jeg vil bli fri, jeg vil bli frisk, jeg vil ha det bra, og jeg vil kunne leve livet slik jeg ønsker det uten plager og forhindringer. A smile can hide! Hele kroppen sier stopp, hodet sier: skadet deg selv, bare dropp medisinene, så vil jeg gi deg fred(det sier stemmen). Men, det er ikke sant, stemmen gir meg ikke fred. Akkurat nå så står jeg helt fast! Men det positive er at jeg faktisk allerede merker en effekt av en økt medisindos, og det bare etter noen dager. Håper på bedre virkning snart, så jeg kanskje kan få noen dager fri fra Schizofrenien og stemmene/hallusinasjonene og pananoiaen. Jeg blir så paranoid, redd, full av stemmer og hallusinasjoner. Men, det skal bli bedre(håper jeg)! 

Ellers skal jeg i barnedåp i morgen til min søte kusine: emilia. Håper det blir en fin dag! 

Nå er det snart julegrøt, vi prates kanskje senere eller i morgen! 

 

Igjen: takk! <3

 

- Rebekka<3 - 

4 kommentarer

14.12.2013 kl.16:45

Er du schizofren eller har du schizoaffektiv lidelse?

- Rebekka<3-

14.12.2013 kl.16:47

Anonym: Er Schizofren, det er den diagnosen som er satt nå mener jeg.

Elise Finseth

14.12.2013 kl.17:24

håper du får det bra snart :)

- Rebekka<3-

14.12.2013 kl.17:42

Takk, søte<3

Karen

19.12.2013 kl.14:46

Så bra at du merker effekt etter og ha trappet opp medisinene. Håper du får det bedre snart. Stå på søte du <3

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

21, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits