GOD JUL PÅ ETTERSKUDD

Hei, dere! 

Jeg har ingen annen unnskyldning enn jul og sykdom med en enorm forkjølelse som grunn for å ikke blogge, har rett og slett glemt bloggen litt. Men, tusen takk for dere som faktisk har tittet innom! Ellers så har jeg lite av bilder fra julen, så det blir ikke noe å hente der, skal få inn de få bildene jeg har i morgen eller noe.

Julen har vært fin, sett bort ifra at jeg for noen dager siden og enda, er veldig forkjølet. Host og snufs, sier bare jeg! Fikk mye fint, som jeg gleder meg til å vise dere når formen er litt bedre. Det bildet over tok jeg for noen dager siden før forkjølelsen tok meg. 

MEN: GOD JUL, SKJØNNINGER!!! <3 Hvordan har deres jul vært? Vil dere se og høre om min jul noe mer?

 

Stor klem!

 

- Rebekka <3 -  

3 kommentarer

Ingelinn Hoem

28.12.2013 kl.18:43

Jul og sykdom er en kjempe god unnskyldning for å glemme bloggen litt. Har egentlig glemt min også litt smått, og heller blogget når jeg føler for det.

Ha en fortsatt fin kveld :-) god jul og godt nyttår!

- Rebekka<3-

28.12.2013 kl.19:02

Ingelinn Hoem: Takk for forståelse, skal sjekke din blogg ut etterpå.

Masse god jul og godt nyttår, håper kvelden og resten av juleferien blir bra! :)

Karen

28.12.2013 kl.20:50

Håper du blir bedre snart <3 og ja, vil gjerne høre mer om julen din:) Ha en fin kveld videre.

Klem

- Rebekka<3-

28.12.2013 kl.20:52

Karen: Takk vennen<3 Ha en fin kveld videre du og!

Klem <3

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

21, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits