My lifesaver og bursdag i morgen

Jeg har blitt skikkelig avhengig av å ha nutridrinker den siste uken, ettersom maten er blitt veldig tøff plutselig med null matlyst. Nutridrinker har mye næring i seg og er gode når en ikke får i seg nok via vanlig mat, derfor kjøpte jeg meg en ny ladning i går. De smaker ikke såååå veldig godt, men de er trygg og funker. Jeg ser på den som en lifesaver i visse perioder, som å hjelpe meg å holde vekten stabil. 

Ellers så har jeg det ok i dag, maten er litt bedre, og jeg får i meg litt mer enn jeg har gjort i det siste. Har ikke gjort stort i det siste, hadde influensa og omgangssyke i julen, så jeg prøver enda å komme meg litt ovenpå etter det igjen. 

Jeg har forresten bursdag i morgen: 22 år fyller jeg!! Wish me happy birthday!!! :D Wooho!!

 

- Rebekka<3 -  

Én kommentar

Anne-Helene

07.01.2014 kl.18:21

næringsdrikker er gode å ha i blandt ja! <3

håper bursdagen din i morra blir bra!

Elise

07.01.2014 kl.19:13

håper du får en fin bursdag i morgen! :)

Haha, vet at jeg selv heller hadde tatt en halv banan enn å drikke det der :P Avskyr smaken!

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

21, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits