HAPPY BIRTHDAY TO ME!!

Jaa, i dag blir jeg 22 år! Voksen dame, sies det! Dessverre ble kjæresten syk så planene våres gikk litt skjeis, men vi tar det igjen. Mamma kom hjem med en god dessert til meg som jeg og hun spiste sammen da hun kom fra jobb, så det hjalp litt. Jeg hadde også en god bursdagslunsj, som jeg spiste i halv 12 tiden, og desserten med mamma for 15-30 min siden. 

Her er bilder av de to gode tingene: 

Oreo dessert het den, det er oreo kjeks med krem og sjokolade. Nam!

Kylling og løk med ris til, nam det også!

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen, se tv og spise pasta med familien sikkert. Fått noen gaver også, men får mer om noen dager. Happy birthday to me! Lurer veldig på hva jeg får av beste Liv- Randi og kjæresten(Sindre), gleder meg! Skulle egentlig på kino og ut å spise med Sindre, men det får vi ta siden i og med at han ligger hjemme med omgangssyke. Håper resten av uken bli kjekk og at jeg har en super bursdag i dag!

 

Wish me happy birthday, bursdagsklem fra meg!

 

- Rebekka<3 -  

6 kommentarer

Camilla

08.01.2014 kl.14:48

Masse gratulerer med dagen til deg :) ha en fin dag videre og nyyyyt dagen :D
Gratulerer med dagen:)

andelly

08.01.2014 kl.15:07

Nam, så veldig godt ut. Gratulerer med dagen! ha en superdag videre ;D

Lilli

08.01.2014 kl.15:15

Gratulerer med dagen :)

Line Therese

08.01.2014 kl.15:29

Åå, Gratulerer så mye med dagen, fine Rebekka <3 Håper du får en super fin dag og at vi ses igjen om ikke så lenge, savner deg! Men ja, du fortjener det beste på din dag :) Og den oreogreien så sykt god ut, nam!

Line

08.01.2014 kl.17:12

Gratulerer å mye med dagen :)

Håper resten av kvelden også blir fin :)

Jan Roger Olsen

08.01.2014 kl.23:23

Gratulerer med dagen din! :-)

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

22, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits