Mitt forhold til mat akkurat nå

Hei dere!

Jeg tenkte, at siden jeg er i en liten nedtur med anoreksien nå, så skulle jeg fortelle litt om hvordan jeg har det med mat akkurat nå. Etter at jeg fikk omgangsyke forrige uke, så har jeg hatt null matlyst, og deretter bygde det seg opp til en frykt for mat som ikke har vært der på lenge. Jeg har klart meg bra de siste årene med maten, med så klart noen opp- og ned turer, men nå føles det som om jeg faller ned igjen. Jeg får i meg næring, men jeg er nå veldig avhengig av nutridrinker. Her er "favoritten":

Jeg drikker minst en sånn hver dag, og spiser flere små måltider. Disse livredderene har ca 308 kalorier i seg, noe som hjelper godt på med å holde en stabil vekt. Jeg liker kun den med sjokolade/kakao smak da, så det kan bli litt ensformig. Men, det er bedre enn ingenting når jeg virkelig ikke føler for å spise noe. Jeg har absolutt ingen matlyst, så jeg tvinger i meg mat på en daglig basis. Det er jo så klart ikke noe gøy å måtte tvinge det i seg, skulle ønske jeg spiste fordi det er godt og jeg vil det, men når det ikke går, da måå jeg tvinge mat i meg. 

Håper det kommer seg! Send meg gjerne motivasjon og tips om hva som er lett å få i seg med ingen matlyst? 

 

- Rebekka<3 - 

 

 5 kommentarer

Fjomptrollet

10.01.2014 kl.18:22

Å , du er bare helt ærlig og digger bloggen din :]

Stå på videre !

Stine

10.01.2014 kl.19:12

vet ikke helt hva jeg skal si, bare at jeg er der selv. Recovery er vanskelig, og jeg ønsker deg masse lykke til!

Feofina

10.01.2014 kl.20:01

Jeg heier på deg! Lykke til videre.

lerarinnaa

10.01.2014 kl.20:11

Når jeg har vært syk og ikke hat matlyst har jeg ofte kjøpt Ritz kjeks :) Tror saltet hjelper på å holde på vannet og ikke tapper meg for alt :)

Ett steg om gangen og du vil komme deg! Det er mange som støtter deg =)

Maleneeeee

11.01.2014 kl.18:57

Stå på kjære deg, du er tøff! Herlige jente, fortsett med å spise og holde deg frisk <3

Karen

20.01.2014 kl.18:15

Dum at mat er så vanskelig. Men jeg skjønner deg jo godt siden jeg og har vert der. Men håper det snart blir lettere. Du er nydelig akkurat sånn som du er. Men jeg vet jo at det ikke er så enkelt. Glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

22, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits