90 plass på topplisten, et engangstilfelle

Hei, skjønninger! 

Tusen takk for alle kommentarer i går, og for at så mange leste innlegget mitt. Det betyr alt for meg, det skal dere vite! Ellers så går maten veldig bra for tiden, jeg kjemper, jeg spiser, prøver å beholde mat, og jeg gjør mitt beste. Det krevde mye å legge ut forskjellen mellom to bilder av meg med flere års mellomrom, derfor er det stort for meg at mange likte innlegget. Enda større er det for meg at folk kom med positiv kommentarer om min nåværende kropp, det hjelper så jeg ikke ser på meg selv som større enn det andre syntes at jeg er. Jeg er nå 20 kilo over min laveste vekt, det er vondt å innse, men det hjelper å høre fra de rundt meg at jeg ikke er så stor som jeg selv føler. Og nei, jeg er ikke oppmerksomhetssyk, jeg bare vil dele mine opp og ned-turer og gi andre et innblikk i et liv som psykisk syk. 

Målet mitt er å ligge på 2300 kalorier fremover, og holde en sunn vekt. Det vet jeg at jeg kan fikse, og det skal jeg vise dere! Jeg kan og poste bilder av mat om dere vil? Eller hva vil dere lese om? Jeg er bare i ekstase over at så mange leste bloggen min i går, det var så gøy å se på topplisten i sted. Jeg vet jeg ikke vil bli der lenge, er nok bare et engangstilfelle at så mange var innom i går. 

I dag nyter jeg maten virkelig, kjenner det er godt å spise ting med ulike smaker. Lunsj var kylling og ris, det var himmelsk. Spiste til og med grove vafler til frokost! Hihi! Og mye annet godt etter det, så klart.

Slenger met et bilde! 

 

Stor klem fra meg, og tusen takk!!

 

- Rebekka<3 - 

 

2 kommentarer

Helene Støvring

06.03.2014 kl.18:41

Utrolig bra at du deler din historie! Tøft av deg å legge ut bilder. God bedring og stå på vidre med maten!:)

- Rebekka<3-

06.03.2014 kl.18:45

Helene Støvring: Tusen takk, det betyr mye :) Skal ta meg en tur innom bloggen din litt senere :)

anonym

09.03.2014 kl.20:21

du er så nydelig og sterk nå!! <3 jeg vil at du skal ta bildet av maten din ;) også kan du vise og skrive hva en typisk matdag er for deg? :) STÅ PÅ VIDERE <3

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

22, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits