Bekymringer

Imorgen drar jeg hjem fra årnes litt utenfor oslo, tilbake til Bergen. Har storkost meg, hun jeg besøker er så utrolig god. Imorgen er det hjem til bestevenn og masse klemmer. Og ikke minst, kattene mine. Kommer til å savne Ida og voffen hennes, er blitt så glad i dem begge. Hamstet kvarg i Sverige og på søndag, virkelig noe av det beste i verden. Imorgen kveld, legger jeg ut innkjøpene fra Sverige. Er så deilig å slappe av hos Ida, vakre jenta mi!

Mat er et helvete, ikke pga Ida, men fordi angsten er så sterk for å ha mat i magen, og da unngår jeg bevisst mat store deler av dagen. Herved kalt bekymringer i overskriften. Jeg bekymrer meg for vekt, oppkast, metthet og mat. Kalorier er daglig i hodet mitt, utregninger, telling og angst. Er det mye? Lite? Går jeg nok turer? Faen, angsten for mat er enorm. Når sant skal sies, er jeg langt ifra på hverken min laveste, eller høyeste vekt. Men jeg hater kroppen min, føler meg mislykket og redd.

Skriving er viktig i livet mitt, da det handler mye og psykisk sykdom, så da blir det godt å skrive her igjen. Bloggen min har vært med meg på opp, og ned- turer, så da sier det seg selv at den betyr mye for meg. Kommer til å blogge mye fremover, så håper noen vil følge med.

- Rebekka<3

2 kommentarer

29.11.2016 kl.12:06

<3 <3 du er sterk Rebekka! Er med deg igjennom opp og ned- turer eg å <3

Løvetannbarnet

08.12.2016 kl.08:13

Siberia beste snusen

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

24, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 24 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits