Livet mot frisk!!

Lenge siden jeg har blogget nå, har ikke all verdens å komme med, da psykologen, psykiatrisk sykepleier og fastlege er syk, og jeg derfor ikke har hatt behandling på over to uker. Ting er tøft, men jeg holder ut og kjemper ræven av meg. Jeg trenger psykologen min, hun hjelper meg utrolig mye.

Jævla dritt sykdom, over halve livet har jeg brukt på psykisk sykdom, nå er det på tide å bli frisk. Jeg har hele livet foran meg, og verdens beste psykolog på Haukeland sin seksjon for spiseforstyrrelser poliklinikk i Bergen, jeg blir tatt vare på, dog ikke like mye når behandlingssystemet er syk av diverse grunner.

Men, jeg spiser, jeg trener, jeg kjemper. Trening gir meg så mye glede, det hindrer meg fra å bli gal i hverdagen. Jeg overtrente før for årevis siden, men ikke nå, nå trener jeg av glede og elsker det. Jeg har vært fan av trening hele livet, og til tider for mye, men nå spiser jeg nok og trener riktig. Livet mitt består av kampen mot å bli frisk, få tilbake alt jeg en gang mistet. Jeg vil bli frisk, jeg må, jeg skal og det er målet. Jeg gir aldri opp!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Rebekka<3-

- Rebekka<3-

25, Bergen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 24 år gammel jente fra Bergen, som blogger om hverdagen med anoreksi(og i bedring for bulimi), angst, depresjon osv. Har vært innlagt flere ganger, og har fått diagnosen schizofren også. Jeg vil så klart skrive om annet også, men mye vil omhandle psykisk helse og slikt. Du kan også sende meg en mail på " rebekka_thafunnygirl@hotmail.com " om det er noe, og kommentarer tas også i mot med stor taknemmelighet og takk i massevis!

Kategorier

Arkiv

hits